post

پاورپوینت: تایید داده های امپدانس توسط روش کرامرز کرونیگ (Kramers-Kronig)

روابط کرامرز- کرونیگ می تواند جهت ارزیابی کیفیت داده های آزمون امپدانس الکتروشیمیایی قرار گیرد. اساس کار این روش آن است که طی آن قسمت حقیقی طیف می تواند با ادغام قسمت موهومی به دست آید و بالعکس.

روابط k-k برای داده های EIS که خطی، علّی ، پایدار و محدود هستند همواره صحیح خواهد بود.

در این فایل به بررسی اصول و مبانی انتقال کرامرز کرونیگ پرداخته شده است (به زبان فارسی) و در ادامه روش کاملا عملی استخراج داده های انتقال یافته به این روش همراه با عکس از هر مرحله نشان داده شده است.

با مطالعه ی این فایل امکان تایید و تحلیل نتایج آزمون امپدانس به روش کرامرز کرونیگ به صورت کاملا تضمین شده فراهم است.

جهت خرید این فایل با ایمیل مدیر وبسایت تماس گرفته و یا از قسمت زیر اقدام فرمایید.

ممکن است در پرداخت آنلاین با خطا مواجه شوید. چنانچه امکان پرداخت آنلاین فراهم نشد می توانید با ارسال پیام به شماره 09132050479 برای خرید این مطلب اقدام نمایید.

تذکر: هرگونه انتشار این مطلب در فضای مجازی پیگرد قانونی دارد

اثر امپدانس الکترود مرجع بر امپدانس الکترود کار در بازدارندگی خوردگی

 

در این تحقیق اثر احتمالی امپدانس الکترود مرجع بر امپدانس الکترود کار مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور سامانه¬های مختلف الکترود/الکترولیت با امپدانس‌های مختلف همراه با الکترودهای مرجع با امپدانس مختلف مورد آزمایش اسپکتروسکوپی امپداتس الکتروشیمیایی (EIS) قرار گرفت. در آزمایشات، محدوده امپدانس الکترودهای کار 1 و 10کیلو اهم سانتی‌متر مربع و محدوده امپدانس الکترودهای مرجع در محدوده 1 تا 10 کیلو اهم بوده است. نتایج نشان داد، الکترود مرجع با بیشترین امپدانس در برخی از الکترودهای کار می‌تواند منجر به انحراف از طیف امپدانس واقعی در محدوده فرکانسی بالا یا پایین گردد که این موضوع در مطالعات بازدارندگی خوردگی بسیار حائز اهمیت است.

دانلود فایل pdf این مقاله از اینجا

]]>