پاورپوینت: روش تحلیل آزمون نویز الکتروشیمیایی

در این فایل روش تحلیل آزمون نویز الکتروشیمیایی در حد مقالات ISI به صورت پاورپوینت آموزش داده شده است. جهت خرید این فایل با ایمیل مدیر وبسایت تماس گرفته و یا از قسمت زیر اقدام فرمایید.

ممکن است در پرداخت آنلاین با خطا مواجه شوید. چنانچه امکان پرداخت آنلاین فراهم نشد می توانید با ارسال پیام به شماره 09132050479 برای خرید این مطلب اقدام نمایید.

تذکر: هرگونه انتشار این مطلب در فضای مجازی پیگرد قانونی دارد

دانشجویان و فارغ التحصیلان محترم رشته خوردگی و حفاظت از مواد و همچنین کسانی که پایان نامه، پاورپوینت، جزوه، کتاب، ترجمه ی مقاله یا هر مطلب قابل فروش دیگر مرتبط با موضوع خوردگی دارند می توانند جهت فروش فایل های خود از قسمت ارتباط با ما با مدیریت وبسایت تخصصی خوردگیتماس حاصل فرمایند.

از صفر تا صد آزمون پلاریزاسیون تافل

بسیاری از پدیده های خوردگی را می توان توسط واکنش های الکتروشیمیایی شرح داد. بنابراین،  تکنیک های الکتروشیمیایی می توانند جهت بررسی این پدیده ها مورد استفاده قرار گیرند. اندازه گیری روابط پتانسیل-جریان  تحت شرایط به دقت کنترل شده می تواند منجر به استخراج اطلاعاتی پیرامون سرعت خوردگی، پوشش ها و فیلم ها، پسیو شدگی، تمایل به حفره دار شدن و دیگر  داده های مهم شود.

از صفر تا صد آزمون الکتروشیمیایی پلاریزاسیون تافل جهت اندازه گیری سرعت خوردگی

ترجمه ی مقاله ی :”  Basics of Corrosion Measurements: POTENTIODYNAMIC POLARIZATION MEASUREMENTS”

(پرداخت و خرید ایمن و تضمین شده توسط درگاه معتبر آرین پال انجام می شود)

تذکر: هرگونه انتشار این مطلب در فضای مجازی پیگرد قانونی دارد

دانشجویان و فارغ التحصیلان محترم رشته خوردگی و حفاظت از مواد و همچنین کسانی که پایان نامه، پاورپوینت، جزوه، کتاب، ترجمه ی مقاله یا هر مطلب قابل فروش دیگر مرتبط با موضوع خوردگی دارند می توانند جهت فروش فایل های خود از قسمت ارتباط با ما با مدیریت وبسایت تخصصی خوردگیتماس حاصل فرمایند.

پاورپوینت دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع: بررسی تأثیر مورفولوژی و ساختار نانو ذرات Fe3O4 بر خواص ضد خوردگی و فیزیکی – مکانیکی پوشش اپوکسی پلی آمید بر روی زمینه فولادی

این فایل حاوی پاورپوینت جلسه دفاع کارشناسی ارشد با موضوع: بررسی تأثیر مورفولوژی و ساختار نانو ذرات Fe3O4 بر خواص ضد خوردگی و فیزیکی – مکانیکی پوشش اپوکسی پلی آمید بر روی زمینه فولادی می باشد. برای خرید این فایل از لینک زیر اقدام نموده و یا با مدیر وبسایت تماس حاصل فرمایید.

ممکن است در پرداخت آنلاین با خطا مواجه شوید. چنانچه امکان پرداخت آنلاین فراهم نشد می توانید با ارسال پیام به شماره 09132050479 برای خرید این مطلب اقدام نمایید.




تذکر: هرگونه انتشار این مطلب در فضای مجازی پیگرد قانونی دارد

توجه: دانشجویان و فارغ التحصیلان محترم رشته خوردگی و حفاظت از مواد و همچنین کسانی که پایان نامه، پاورپوینت، جزوه، کتاب یا هر مطلب قابل فروش دیگر مرتبط با موضوع خوردگی دارند می توانند جهت فروش فایل های خود از قسمت ارتباط با ما با مدیریت وبسایت تخصصی خوردگیتماس حاصل فرمایند.

فرآیندهای کند و پاش و کاربردهای ضد خوردگی و ضد سایشی

کند و پاش عبارتست از بمباران کاتد توسط یون های گازی شتاب دار (که توسط تخلیه ی الکتریکی بین آند و کاتد یونیزه شده اند)، ایجاد پلاسما و در اثر آن کنده شدن اتم ها یا خوشه های اتمی از سطح کاتد.
در فایل زیر جزییات و مراحل فرآیندهای کند و پاش بر اساس کتاب “پوشش های پیشرفته در مهندسی سطح” ارائه و سپس پیرامون کاربرد این فرآیند در تولید پوشش های ضد سایش و ضد خوردگی پرداخته شده است.

(پرداخت و خرید ایمن و تضمین شده توسط درگاه معتبر پارس پال انجام می شود)
تذکر: هرگونه انتشار این مطلب در فضای مجازی پیگرد قانونی دارد

تاثیر جریان های سرگردان ناشی از سیستم حمل و نقل ریلی برقی بر شبکه گاز رسانی تحت حفاظت کاتدی در تهران

بدترین خوردگی که برای فلزات کار گذاشته شده در خاک بوجود می آید . در محل هایی است که جریان های الکتریکی سرگردان وجود دارد . چون مقاومت ویژه خاک ها حتی وقتی دارای آب باشند زیاد است . بنابراین جریان های الکتریکی داخل زمین از طریق فلزات کارگذاشته شده درخاک که مقاومت کمی دارند عبور خواهد کرد . جریان سرگردان زمانی می تواند موجب خوردگی لوله گردد که از یک قسمت از لوله وارد واز قسمت دیگر آن تخلیه شود و در حقیقت مدار جریان کامل گردد . نقطه ورود جریان سرگردان کاتد و نقطه خروجی، آند پیل خوردگی خواهد گردید .

دانلود فایل pdf این مقاله از اینجا

خوردگی اتصالات آلیاژهای آلومینیوم 5050 و 6082 به فولاد زنگ نزن 304 به روش جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی

در این مقاله ورق هایی از جنس آلیاژهای آلومینیوم 5050 و 6082 با روش جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی به فولاد زنگ نزن 304 متصل شد. از سه منطقه ناحیه مرکزی خط جوش، ناحیه متاثر از جوش و فلز پایه در هر دو طرف خط جوش نمونه برداری شد و رفتار خوردگی این مناطق در محلول 5/3 % NaClو با روش پلاریزاسیون پتانسیودینامیک و طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی (EIS) مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین دانسیته جریان خوردگی مربوط به ناحیه مرکزی خط جوش در محل اتصال دو صفحه می باشد. در ورق های آلومینیوم، ناحیه متاثر از جوش مقاوت به خوردگی کمتری نسبت به فلز پایه نشان داد با این حال مقاومت به خوردگی فولاد زنگ نزن 304 در همه نواحی حفظ شد.

دانلود فایل pdf این مقاله از اینجا

تشخیص ترک های تنشی سولفیدی (SSC) با استفاده از مدل سازی تکنیک آرایه فازی

اهمیت انرژی حاصل از نفت و گاز، سبب شده که همواره رفتار فولادهای مورد کاربرد در خطوط انتقال نفت و گاز، به ویژه فولادهای پر استحکام، مورد توجه کشورهای نفت خیز و صنعتی قرار گیرد. خطوط لوله به کارگیری شده در محیط های ترش، دچار انواع خوردگی، به خصوص تخریب های ناشی از تردی هیدروژنی می شوند. زمانی که سولفید در محیط سرویس دهی لوله موجود باشد، پدیده ترک خوردگی تنشی سولفیدی (SSC) که از انواع متداول تردی هیدروژنی است، می تواند رخ دهد. ابعاد ریز و اثرات مخرب این نوع ترک ها سبب شده که تشخیص ترک های خوردگی هیدروژنی از اهمیت خاصی برخوردار شود. یکی از روش های نوین در تشخیص این نوع ترک ها استفاده از تکنیک آرایه فازی اولتراسونیک در آزمایش های غیر مخرب می باشد. در این مقاله، آزمون اولتراسونیک آرایه فازی با استفاده از روش اجزا محدود مدل سازی شده و چگونگی رفتار امواج اولتراسونیک در برخورد با عیوب صفحه ای مورد بررسی قرار گرفته است. سپس آزمون آرایه فازی بر روی بلوکی از جنس فولاد کربنی دارای عیب مصنوعی صفحه ای و نمونه ای از جوش جناغی یک طرفه (V شکل) دارای ترک تنشی سولفیدی، انجام شد. نتایج آزمایشگاهی آزمون آرایه فازی، با نتایج مدل سازی مطابقت داشت و نشان داد که مدل پیشنهاد شده، راهکاری مناسب برای تشخیص ترک تنشی سولفیدی می باشد.

دانلود فایل pdf این مقاله از اینجا

بررسی فاکتورهای دما، تلاطم و نوع محیط خورنده بر جریان خوردگی پوشش الکتریکی 87%Ni-13wt.%P

اگر عوامل زیادی که سطوح متعددی دارند در بررسی یک پدیده مؤثر باشند، یافتن ترکیب بهینه از طریق بررسی فاکتوریل کامل ترکیبات، از راه تحلیلی و یا آزمایشگاهی، بسیار وقتگیر و پرهزینه می باشد. لذا به جای استفاده از ترکیبات فاکتوریلی کامل، ایده استفاده از ترکیبات فاکتوریلی جزئی مطرح میشود. روش تاگوچی، طراحی مطالعات با روش فاکتوریل جزئی را ساده و استاندارد نموده است. در این تحقیق کارایی روش تاگوچی در تعیین موقعیت بهینه سازه محافظ به منظور کمینه نمودن آبشستگی در مقابل جت ریزشی مورد بررسی قرار گرفته است.

دانلود فایل pdf این مقاله از اینجا

بررسی اثر غلظت ممانعت کننده بنزو تریازول بر روی رفتار خوردگی پوشش نانو ساختار هیبریدی پایه آلومینا

در این تحقیق پوشش خود ترمیم کننده پایه آلومینایی حاوی درصدهای مختلف عامل خود ترمیم کننده بنزوتریازول همانند 1/8 درصد، 3/6 درصد و 5/4 درصد بوسیله فرایند سل ژل و روش غوطهوری بر روی زیر الیه آلومینیوم 2024 اعمال شده، سپس خواص فازی، ساختاری و مورفولوژی، رفتار خوردگی پوشش در محلول 3/5 درصد NaCl و خواص نانو مکانیکی پوشش، به ترتیب بوسیله GIXRD، FESEM، روشهای الکتروشیمیایی همانند پالریزاسیون تافلی مطابق استاندارد ASTM G59 و امپدانس الکتروشیمیایی و همچنین آزمایشهای نانو دندانه گذاری و نانو خراش ارزیابی شده است. نتایج نشان دهنده همگنی، یکنواختی پوشش و بهبود مقاومت به خوردگی آلومینیوم بوسیله خروج ممانعت کننده های بنزو تریازول از نانو مخازنها و سپس جلوگیری از ایجاد و رشد ترک و همچنین ایجاد ترکیبی با سختی و انعطاف پذیری مناسب، در غلظت بهینه 3/6 درصد بنزوتریازول است.

دانلود فایل pdf این مقاله از اینجا

بررسی عملکرد سایشی و رفتار خوردگی پوشش های نانوکامپوزیتی کروم ـ دی اکسیدتیتانیم

در این تحقیق، پوشش های نانوکامپوزیتی کروم- دی اکسید تیتانیم اکسید تیتانیم توسط روش آبکاری الکتریکی بر روی زیر الیه ی فوالدی کم کربن از جنس ورق St.37 ایجاد گردید. پوشش نانوکامپوزیتی کروم – دی اکسیدتیتانیم از طریق رسوب همزمان نانوذرات دی اکسید تیتانیم با اندازه میانگین ذرات 21 nm محصول شرکت Evonik با درجه خلوص 99/5 درصد و ساختار کریستالی آناتاس در زمینه کروم پوشش در طی مدت زمان فرایند آبکاری بدست آمد. میانگین اندازه ضخامت پوشش نانوکامپوزیتی بر روی زیر الیه ی فوالدی کم کربن از جنس ورق 30 μm0،St.37 بدست آمد. تاثیر غلظت نانوذرات دی اکسید تیتانیم در حمام آبکاری، چگالی جریان و سرعت همزدن بر روی ترکیب شیمیایی پوشش های نانوکامپوزیتی کروم-دی اکسید تیتانیم مورد بررسی قرار گرفت. مورفولوژی سطح و ترکیب پوشش ها توسط میکروسکوپ الکترونی روبشیSEM مورد مطالعه قرار گرفت. رفتار سایشی پوشش نانوکامپوزیتی کروم- دی اکسید تیتانیم و کروم خالص توسط دستگاه سایش سنج پین بر دیسک و سطح سائیده شده پوشش ها، با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی HNO3 مورد بررسی قرار گرفت. رفتار الکتروشیمیایی پوشش ها در محلول های خورنده مشتمل بر 0/5 موالر 1 ،NaCl موالر NaOH و 1 موالر در دمای 25 ±1˚C توسط روش پالریزاسیون پتانسیوپویش مورد مطالعه قرار گرفت.

دانلود فایل pdf این مقاله از اینجا